StoryEditorOCM
Trendsjajne performanse

Obožavamo ga u kavi, palačinkama i kolačima, a jako je fino i samo: ovo je definitivno najukusnije zamjensko mlijeko, evo kako ga možete napraviti

7. veljače 2020. - 13:54

Kad vam kravlje mlijeko prestane biti opcija, a zagriženi ste kavopija i ljubitelj kolača, započinje potraga za onim pravim. Zamjenskim mlijekom. I eto problema, jer sojino, zobeno, bademovo, kokosovo i rižino, da spomenemo samo ona uobičajena, međusobno se uvelike razlikuju i po okusu i po teksturi i po tome kako se 'ponašaju' u susretu s kavom i osnovnim sastojcima slastica.

I eto problema, jer nisu ni jeftina, pa bi kupovina jednog za kolače, drugog za kavu, trećeg za pahuljice mogla završiti loše po budžet (i živce). A tu je i problem 'kemije' - neka su zamjenska mlijeka puna aditiva i šećera ili su zapravo 'sama voda' s 'pinkicu' naslovne namirnice.

Ako mene pitate, a nakon što sam ih isprobala bezbroj uzimam si za pravo davati savjete na ovu temu, ipak postoji jedno...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. studeni 2024 15:57