StoryEditorOCM
Trendpostanite ekspert

Neprovjereni savjeti mogu vas dobro zeznuti! Poznata kuharica otkriva kako nam lažu i što uistinu pali, posebno nas je oduševio trik za rezanje luka

23. travnja 2020. - 13:11

Čak i ako se odlično snalazite u kuhinji, izbacujete specijalitete kao na serijskoj traci i bacate u trans oduševljenja sve koji ih kušaju, poneki dobar savjet nikad nije na odmet. Savjeta posljednjih tjedana ne nedostaje, jer je prislini boravak u kući mnoge nadahnuo za kuhanje punom parom, a potom i na dijeljenje svojih otkrića na društvenim mrežama, što je dokaz da kuhanje ne treba biti niti komplicirano niti ekstravagantno da bi zadovoljilo nepca i trbuhe.

No kako se ne biste opekli provjeravajući koji od njih uistinu pali, prenosimo vam trikove i naputke poznate britanske kuharice Louise Kennedy.

Kennedy je za Guardian podijelila vrijedne savjete koje je naučila tijekom tri desetljeća u kuhinji, mi vam prenosimo najzanimljivije.

Pa krenimo...

1. Prvo i osnovno pravilo...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. studeni 2024 04:39