StoryEditorOCM
Trendčisto savršenstvo

Imamo trik za najbolju domaću pizzu: odozdo hrskavu, odozgo sočnu! Tajna nije u receptu, nego u postupku, a stvar ne može biti jednostavnija

18. travnja 2020. - 13:47

'Otkrili smo savršenu šemu kako ispeć pizzu, bude bolja nego iz krušne peći', pohvalila nam se kolegica (koja ne želi biti imenovana, podaci poznati redakciji) jučer na Slacku, aplikaciji koju koristimo za dogovore oko posla, ali i kao zamjenu za nekadašnje zajedničke kave. Na trenutak je sve stalo. Koja pandemija? Možda bi nas samo izvanredna presica s Vilijem i Capakom u duetu trgnula iz transa. Jer znati ispeći dobru pizzu ovih dana stvarno nije mačji kašalj.

'Piši', netko je zavapio. I napisala je, a mi smo primili na znanje i vratili se poslu. Srećom, brzo piše, pa nam ništa od vijesti nije promaklo. A evo sada prave prilike da vam otkrijemo kako nas je prosvijetlila.

Dakle, poanta je u postupku, ne u receptu, a postupak je ponešto drugačiji od standardnog postupka...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 08:25