StoryEditorOCM
Stilspecijalna ponuda

Donosimo vodič za najbolji adventski provod u Splitu: “Prvo u wellness, a zatim na koncert”

Piše pr
6. prosinca 2023. - 11:01

Ovu ponudu posebno će cijeniti parovi koji traže romantični bijeg, prijatelji željni provoda ili pak obitelji s djecom

U nedjelju je i službeno krenula božićna čarolija u Splitu paljenjem prve adventske svijeće na Rivi. To znači da će Splićani, ali i domaći te strani gosti opet moći okusiti i osjetiti vibru najvećeg božićnog sajma u Dalmaciji i to na nekoliko lokacija.

U božićnim gastro delicijama i zimskim radostima moći će se uživati na Rivi, Pjaci, Prokurativama i u Varošu čime će svi posjetitelji osjetiti mediteranski šarm antičkog Splita. Zabave neće nedostajati i u adventskom parku na Mertojaku. Sve posjetitelje tako će tijekom prosinca zabavljati domaći izvođači, najmlađi posebno se vesele klizalištima i sadržajima za djecu, a oni nešto stariji kuhanom vinu, fritulama i zimskim gastro umijećima.

image
Daniel Herendi

Međutim, najveći spektakl zagarantiran je na Zvončacu u sklopu Adventske fjere koja ove godine prvi put stiže na dobro znanu event lokaciju - Kolur Zvončac. Na Adventskoj Fjeri goste očekuje čak šest ugostiteljskih kućica.

Vesna Pisarović otvorila je Adventsku fjeru koncetom 1.12. pred mnoštvom oduševljene publike, a već 8. 12. na Zvončacu nastupa Psihomodo pop, a iza njih još stižu Neno Belan & Fiumens, Vojko V., Diktatori & Giuliano te Silente.

Sve koncerte moguće je doživjeti i u potpuno drugačijem duhu, s jedinstvenom blagdanskom ponudom “Čarobni advent” za koju se pobrinuo AC Hotel by Marriott Split.

image
Daniel Herendi

U sklopu ove ponude koju će ponajviše cijeniti parovi koji traže romantični bijeg od svakodnevice, prijatelji željni provoda ili pak obitelji s djecom- moguće je začiniti advent s impresivnim korisničkom iskustvom u Dalmatia Toweru, najvišoj zgradi u Hrvatskoj odnosno u prvom AC hotelu u Hrvatskoj. Naime, svaki kupac adventskog paketa u AC Hotelu by Marriott Split tako će uz nezaborvan boravak u hotelu dobiti i besplatne ulaznice za koncert po želji na Adventskoj fjeri na Zvončacu uz dodatnih 25 posto popusta na vrhunske masaže u 178 Spa centru.

image
Daniel Herendi

Prije ili poslije koncerata na Zvončacu s voljenom osobom ili obitelji se oslobodite stresa u wellnessu s bazenom na najvišoj nadmorskoj visini u Hrvatskoj, rekreirajte se u fitnessu, nepca počastite raskošnim jelovnikom i vinskim kartama restorana Laureto ili samo uživajte ispijajući čaj iz ostakljene sobe s impresivnim pogledom na panoramu Splita.

Advent uistinu može biti drugačiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 05:46