StoryEditorOCM
Slanokonačno!

Nitko neće odoljeti dobro pripremljenim srdelama, a mi imamo par super recepata i jako dobar razlog da ih isprobate

Piše Tea Sumić Miletić
11. kolovoza 2023. - 13:04

Priča se da su ribarnice, konačno, nakon dugo vremena pune srdela "kapitalki". Mislimo na one koje nisu tako sitne da ih je gotovo moguće zamijeniti za inćune. 

Nažalost, posljednjih se godina ustalio običaj da na banke pristižu srdele tako loše pecature da je sasvim jasno kako je riječ o nedoraslim primjercima pa se jako često događalo da se istovremeno s njima nude inćuni koji ih znatno nadmašuju veličinom.

Kako možete vidjeti u objavi jako dobre Facebook stranice Splitska peškarija koju s guštom pratimo, priča o povratku srdele pristojne veličine nije samo priča, a kako bismo to proslavili, odlučili smo vam predložiti nekoliko recepata za pripremu ribe koja se s pravom naziva hraniteljicom Dalmacije.

Dakako da ju je najbolje baciti na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 05:58