StoryEditorOCM
Savjetiza najbolji uspjeh

Pire od krumpira bit će osobito ukusan i kremast uz ovaj mali dodatak. Svi će se pitati u čemu je tajna, samo pripazite...

Piše T.S.M.
3. prosinca 2023. - 12:51

U potrazi za najboljim pireom pravi će bonkulović iskušati raznorazne mogućnosti. Pripazit će da su mu sve kockice krumpira podjednake, da bi se bolje i ravnomjernije skuhao, nabavit će mlijeko s više mliječne masti i dodati još koji ekstra komadić maslaca, pokušat će krumpire usitniti uz pomoć neke od modernih naprava... No moguće je da na kraju ipak neće biti potpuno zadovoljan, osobito ako se uputio u potragu za najkremastijim i najfinijim pireom koji je ikad kušao.

A ta bi mu potraga mogla potrajati dovijeka ako ne zna za ovaj trik. Za ekstra kremasti, glatki i neodoljivi pire trebat će mu... sir. I to ne bilo koji, nego krem sir. Onaj koji koristimo kao namaz i sirovinu za slastice. Nije bitno koje marke, ali poželjno je da nema izraženu aromu, kako ne bi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. prosinac 2024 10:22