StoryEditor
ShowbizZasluženi odmor

Najbolji sportaši svijeta sjatili se na Lošinj: Perišić uživa u jednoj od najljepših uvala na našoj obali

Piše PSD
21. srpnja 2021. - 17:56

Mali Lošinj već sad može se pohvaliti ‘kapitalcima‘ koji su tijekom ljeta stigli tamo uživati u svim ljepotama ovog otoka. Zahvaljujući Ivanu Ljubičiću i njegovoj teniskoj akademiji u Mali Lošinj stigao je jedan od najvećih tenisača svih vremena - Roger Federer. Osim njega, stigao je tamo i legendarni francuski nogometni reprezentativac Thierry Henry.

Lošinj su ove godine za svoj odmor odabrali i Ivan Perišić sa suprugom Josipom. Naš reprezentativac uhvaćen je u predivnoj uvali Čikat, a njegova supruga Josipa boravkom na Lošinju pohvalila se i na svom Instagramu, piše Gloria.hr.

Ni tu plejadi proslavljeni sportskih imena nije kraj - na Lošinju boravi i naš poznati tenisač Borna Čorić. Ne sumnjamo da je i sam uživao u praćenju teniskog meča koji su odigrali Roger Federer i Thierry Henry.

image
DAVOR PONGRACIC/HANZA MEDIA

Luskuzni odmor

Sigurni smo, pak, da i Federer i Henry uživaju u ljepotama otoka i Malog Lošinja koji oduševljava prirodnim ljepotama, ali i luksuznim vilama koje posljednjih godina niču jedna za drugom. U jednoj takvoj odsjeo je, doznajemo, Roger Federer. S obitelji je odsjeo u vili Rouge, dok je Henry u vili Marisol.

Dok za vilu Rouge nisu dostupne informacije o točnoj lokaciji, ponudi i cijenama boravka, na stranicama vile Marisol piše kako secesijska vila nudi privatnog kuhara i batlera, ima plažu rezerviranu samo za goste, kinodvoranu, stol za karambol, knjižnicu te wellness. U vrtu je jacuzzi, a vila ima i dvije terase.

Samozatajni Federer s obitelji uživa u luksuzu, a navodno 23. srpnja priprema i veliku rođendansku zabavu za svoje kćeri blizanke. Myla i Charlene 23. srpnja napunit će 12 godina, a tim povodom im, doznajemo, roditelji pripremaju veliko slavlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. srpanj 2021 23:14