StoryEditorOCM
TV&RealitySUPERTALENT

Kad Vladyslava stane na pozornicu ne vidi nikoga oko sebe, još je jednom uspjela ostaviti sve bez riječi i daha

Piše SCENA SD
26. studenog 2023. - 21:23

Kao treća ove subote u "Supertalentu" je nastupila Vladyslava. Kad Vladyslava stane na pozornicu ne vidi nikoga oko sebe, ali nastoji ljudima koji je gledaju prenijeti emocije. Priznaje da je jako samokritična i zbog toga se ne može složiti da je, kako joj je Davor rekao, najbolja dosad u njenoj disciplini. Prolaskom u polufinale život joj se, kaže, okrenuo za 180 stupnjeva, a ona se tijekom oba svoja nastupa okrenula za 360 stupnjeva - puno puta. Polufinalni nastup nazvala je "Impuls“, a taj je naziv i opravdala.

"Next level! Apsolutno za divljenje!“, komentirala je Martina. Davor je zaključio da je ovu točku najbolje komentirati šutnjom. "Nije bilo samo atraktivno, bilo je i jako opasno. Bila si fantastična!, rekla joj je Maja.

Vladyslava je Ukrajinka sa završenom cirkuskom akademijom. Od prijatelja je saznala da je cirkus sigurna karta za putovanja, a sada joj se život, kaže, sastoji od dva ruksaka. Dok nastupa osjeća se potpuno sigurno i takav osjećaj nije joj pružio nijedan posao dosad. U Zagrebu ima puno prijatelja i radi kao trenerica. Djecu uči cirkuske i zračne akrobacije i u ovom trenutku to joj je najdraže mjesto na kojem provodi dane. Za Supertalent je veže posebna veza – njezina baka voljela je show i rekla joj je da se jednoga dana treba prijaviti, ali Vlada nikad nije uhvatila vremena. Sve do sad kad je napokon odlučila okušati tu priliku i pokazati svoju vještinu na kolutu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 14:01