StoryEditorOCM
ShowbizUVIJEK JOJ SE VRAĆA

Sjećate se Lepe Brene kad je imala 89 kg? Ovo je detaljni plan njene prehrane s kojom je skinula 17 kilograma

Piše Scena SD
6. ožujka 2024. - 09:21

Starije generacije sjećaju se Lepe Brene iz mlađih dana. Visoka stasita plavuša na početku karijere izgledala je potpuno drugačije nego danas i borila se sa viškom kilograma.

U jednom trenutku težila je 89 kila i našla se na meti kritika zbog svog izgleda, sjeća se portal mondo.

I sama nezadovoljna, te kako bi stala na kraj "prozivkama", Lepa Brena je odlučila smršavjeti i dala se u projekt s jednakom ozbiljnošću i posvećenošću, s kakvom i inače rješava sve poslove kojih se primi.

image
Vedran Peteh/Cropix

Krenula je na rigoroznu dijetu, zahvaljujući kojoj je za šest mjeseci smršavjela 17 kilograma. Pjevačica se do danas nije odrekla pomnog planiranja obroka, te svaki put kada nabaci koji kilogram viška, posegne za njom.

O kojoj dijeti je riječ?

1. dan

Doručak: Musli od zobenih pahuljica, badema i svježeg voća

Ručak: Riba na žaru i povrće kuhano na pari.

Večera: Gusta povrtna juha ili veliki tanjur salate s mladim sirom.

2. dan

Doručak: Salata i 2 kuhana jaja. Za salatu je potrebno: pola šalice ribanog kupusa, pola šalice ribane mrkve, pola šalice cikle, maslinovo ulje.

Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 200 g ribe na žaru, salata od svježeg povrća po izboru.

Večera: Salata od jedne mrkve, jednog krastavca, 1 šalice crvenog kupusa, pola poriluka, 1 šalice zelene salate, rukole, mladog špinata, pola žličice ulja, pola žličice soka od limuna, 150 g pečene piletine/ili konzerva tunjevine, šalica jogurta.

3. dan

Doručak: Omlet s brokulom i mladim sirom.

Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 150 g pečenog odreska, salata od svježeg povrća.

Večera: Mediteranska salata od tune. Potrebno vam je: ¼ zelene salate, 100 g paprike, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 g feta sira, 20 g maslina, ½ žličice origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml limunovog soka, ½ žlice ulja, 200 ml jogurta.

Priprema: Pomiješajte tunu, zelenu salatu, crvenu papriku, crveni luk, krastavac i papriku. Dodajte sir i masline te jogurt. Dodatno promiješajte, stavite sir, masline i zalijte limunovim sokom.

4. dan

Doručak: Omlet i salata.

Ručak: Tanjur guste juhe, 200 g bijelog mesa na žaru, salata od svježeg povrća.

Večera: Cezar salata.

5. dan

Doručak: Muffini s paprikom, gljivama i jajima.

Ručak: Tanjur guste juhe od povrća, 200 g ribe na žaru, salata od svježeg povrća.

Večera: Sezonska salata s mesnim kockama.

image
Youtube screenshot
image
Vedran Peteh/Cropix
image

Lepa Brena sa suprugom Bobom Živojinovićem i obitelji

Vedran Peteh/Cropix
image

S nevjestom Aleksandrom Prijović na sceni u zagrebačkoj Areni

Ranko Šuvar/Cropix
image

S nevjestom Aleksandrom Prijović na sceni u zagrebačkoj Areni

Ranko Suvar/Cropix
image

U Makarskoj 2015. u društvu svog menadžera Vedrana Strukara

Ivo Ravlić/Cropix
image
Vedran Peteh/Cropix
image
Darko Tomas/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 11:57