StoryEditorOCM
ShowbizSVADBENA ZVONA

Lana Del Rey udala se za 17 godina starijeg turističkog vodiča kojeg je upoznala na putovanju: Isprva je tajila vezu

Piše Marija Pavić /JL
27. rujna 2024. - 11:43

Pjevačica Lana Del Rey (39) udala se za turističkog vodiča Jeremyja Dufrenea (56), mjesec dana nakon što je otkrivena njihova romansa, prenosi Daily Mail. Dufrene inače vozi turiste čamcima po močvarama Louisiane koje su prepune aligatora, čaplji i drugih životinja. Par je zavjete izmijenio u Louisiani, gdje su se i upoznali. Vjenčanje i domjenak održani su u tamošnjem zaljevu, s velikim brojem stolova i velikih bijelih šatora, piše Jutarnji list

Pjevačica je imala lepršavu, bijelu vjenčanicu s elegantnim volanima na dekolteu te skroman šlep koji se vukao po šljunčanom prolazu. Kosa mladenke bila je stilizirana u kovrčavi rep preko jednog ramena. Dufrene je nosio crno odijelo, bijelu košulju te smeđe, kožne cipele.

Na vjenčanju su bili Lanin otac, Robert Grant, te brat Charlie Hill-Grant i sestra Caroline Grant. Nije poznato je li ondje bila i njezina majka, Patricia Ann Hill. Ovo je Lanin prvi brak, a Dufreneov drugi. On je, inače, rodom iz Louisiane, razveden je i ima troje djece.

Iako su ranije ovoga mjeseca kao par bili na vjenčanju modela Karen Elson, ali i krajem kolovoza na "Leeds Festivalu" gdje su potvrdili svoju romansu, par se poznaje već dulje vrijeme. Del Rey i Dufrene upoznali su se 2019. kada je pjevačica bila na jednoj od Dufreneovih turističkih vožnji brodom po Louisiani. Taj je susret na svom Instagramu, kako smo prenijeli ranije, dokumentirao Dufrene.

"Nikad ne znam na koga mogu naići na svojim turnejama, ali uvijek mi je zadovoljstvo, Lana Del Rey", napisao je tada Dufrene koji je i u narednim mjesecima sreo pjevačicu na još jednoj od svojih vožnji. Podsjetimo, pjevačica je nedavno demantirala glasine o romansi, no bilo je teško povjerovati da govori istinu. A sudeći prema izvorima Daily Maila, teško su u to povjerovali i Lanini prijatelji.

"Njezini prijatelji i tim malo su ga istraživali zbog straha da bi je mogao iskorištavati, ali njegov je posao unosan i on ne treba niti želi Lanin novac. Vide da se dobro ponaša prema njoj... On joj daje ono što traži u muškarcu i romantičan je", kazao je izvor pa dodao kako pjevačica voli starije muškarce, tako da je i to plus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 11:44