StoryEditorOCM
ShowbizDODJELA EMMYJA

Jennifer Aniston imala je problem: unatoč tome što je bila jedna od glavnih nominiranih dugo je čekala ispred ulaza

Piše SCENA SD
19. rujna 2024. - 17:13

Prije nekoliko dana mnoga su poznata lica iz svijeta televizije prošetala crvenim tepihom kazališta Peacock u Los Angelesu. Tamo su se dodjeljivale nagrade Emmy. Hollywoodska glumica Jennifer Aniston (55) dugo je stajala ispred kazališta. Naime, zaštitar joj zamalo nije zabranio ulazak na događaj. Glumica je bila jedna od glavnih nominiranih, ali nastao je problem sa skeniranjem njezine karte na ulazu.

image

Jennifer Aniston 

Michael Tran/Afp

Prema medijima, zaštitar je više od dvije minute pokušavao skenirati njezinu kartu, ali nikako nije uspijevao. U međuvremenu je Jennifer bilo jako neugodno te je počela skretati pogled. Unatoč tome što je bila jedna od glavnih nominiranih, dugo je čekala ispred ulaza. Jennifer je bila nominirana u kategoriji za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji za "The Morning Show".

image

Jennifer Aniston 

Unique Nicole/Afp
image

Jennifer Aniston 

Unique Nicole/Afp

Glumici je dopušten ulazak u dvoranu tek nakon što je intervenirao jedan od onih koji su čekali ispred ulaza. "Zašto je ne pustiš unutra? Znaš li tko je to?" Posjetitelj se naljutio na zaštitare, a onda je Jennifer uspjela ući. Prema stranim medijima, po ulasku je srela kolegu glumca Roberta Downeyja Jr., koji ju je zagrlio i otpratio u dvoranu s osmijehom.

image

Jennifer Aniston i producentica Kristin Hahn

Unique Nicole/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:14