StoryEditorOCM
ShowbizJENNIFER BRINE

Javnost šokirale fotografije zvijezde ‘Prijatelja‘, ne viđaju ga od smrti voljenog kolege! ‘Pogledajte, jasno je sve...‘

Piše Veronika Koprek/JL
22. rujna 2024. - 09:56

Glumci iz kultne serije "Prijatelji“ zabrinuti su za svog kolegu Matta LeBlanca (57) kako se približava godišnjica smrti njegovog voljenog prijatelje i kolege Matthewa Perryja.

Naime od njegove smrti u listopadu 2023. godine, LeBlanc je rijetko viđen u javnosti jer je još u procesu žalovanja, a njegovo nedavno pojavljivanje zabrinulo je prijatelje i ostale kolege piše Daily Mail.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ranije ovog mjeseca primijećen je u Los Angelesu, a njegov "zapušteni“ izgled zabrinuo je njegove kolege, kako kaže izvor za In Touch Weekly, prenosi Jutarnji.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Nitko ne osuđuje Matta zbog izgleda ili ga optužuje za nezdravi način života. Ono što je zabrinjavajuće, za Jennifer Aniston i cijelu ekipu iz Central Perka, je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva da se čuju s njim iz mjeseca u mjesec“, naglasio je izvor te nadodao da je s prijateljima u kontaktu nakon tragične smrti kolege, ali da to nije redovito.

image
Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Inače se, osim toga, povukao od javnosti i živi svoj život bez pravog interesa za društvo. Uvijek je bio energičan i veseo, a sad je povučen i kao da se ne osjeća biti dostojnim u društvu ostalih kolega" - dodao je izvor.

"Jasno je da mu se samopouzdanje srozalo, dovoljno je da ga pogledate..." - zaključio je.

image

Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry, Jennifer Aniston i Courtney Cox u obožavanim ‘Prijateljima‘

The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia/The Hollywood Archive/hollywood Archive/profimedia

Izvor je otkrio kako LeBlanc ima bezuvjetnu podršku svojih prijatelja iz serije, koji ga žele ponovno vratiti normalnom životu te ga vidjeti nasmijanog. Nedavna ih je tragedija sve naučila koliko je život zapravo kratak i dragocjen.

Zabrinutost raste kako se približava godišnjica Perryjeve smrti. Zvijezda nominirana za Emmy umrla je u 54. godini 28. listopada 2023.

LeBlanc je bio prvi član glumačke postave "Prijatelja" koji je objavio individualnu počast prisjećajući se svog kolege.

image

Matt LeBlanc u posveti Matthew Perryju: Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno je među najdražim vremenima u mom životu

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

"Matthew. Teška srca se opraštam. Vrijeme koje smo proveli zajedno iskreno je među najdražim vremenima u mom životu. Bila mi je čast dijeliti pozornicu s tobom i zvati te svojim prijateljem. Uvijek ću se nasmiješiti kad pomislim na tebe i nikad te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i leti brate, konačno si slobodan i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ“, napisao je 14. studenog 2023., uz niz fotografija iz njihovih scena u sitcomu, piše Jutarnji.

image

Legendarna trojka: Matthew Perry, Matt LeBlanc i David Schwimmer

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia
image

Matt LeBlanc s bivšom suprugom Andreom Anders, s kojom je u braku proveo sedam godina

Giulio Marcocchi/instar Images/profimedia/Giulio Marcocchi/instar Images/profimedia
image
Supplied By Lmk/landmark/profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2024 10:30