StoryEditorOCM
ShowbizNA AFTER PARTYJU

‘Bili smo u šoku!‘: naša misica nam ispričala o žestokoj tučnjavi kojoj je svjedočila u Cannesu zbog slavne ljepotice

Piše Ivana Prgomet
27. svibnja 2024. - 14:18

Miss Europe World 2017., danas poduzetnica, odnosno vlasnica brenda donjeg rublja čiju je reviju imala i na Milano Fashion Weeku Nera Lešić ove godine sedmi put zaredom bila je uzvanica na filmskom festivalu u Cannesu. Organizatori su je počeli zvati u Cannes nakon što je osvojila titulu, a ove godine našla se na listi najbolje odjevenih uz Naomi Campbell prema izboru britanskog magazina Hello. Haljine za Cannes Neri je dizajnirala hrvatska dizajnerica Ivana Jurić

image

Nera Lešić

Privatni Album/

- Posebno iskustvo je biti u Cannesu. Ručaš u restoranu, a pored tebe prolaze brojne hollywoodske face - kaže nam Nera kroz smijeh.

Upoznala je producente Georgea Lucasa koji je producirao Star Warsa te Francisa Ford Coppolu, legendarnog producenta ‘Kuma‘ za kojeg kaže da je pravi gospodin. Posebno je se dojmila američka glumica Elle Fanning.

image

Nera Lešić i Elle Fanning

Privatni Album/

- Rekla sam joj da sam iz Hrvatske, a ona se oduševila i rekla mi da stalno pokušava doći u Dubrovnik i da joj je na listi želja - kaže nam Nera. 

Manekenka je bila i na partyju na kojem su se sukobili bivši dečko Kylie Jenner, reper Travis Scott i Tygin prijatelj Alexander ‘AE‘ Edwards. Isprva se pisalo da su se potukli Travis Scott i Tyga te da je razlog sukoba Kylie Jenner jer su obojica bili u ljubavnim vezama s njom, no kako nam kaže Nera, potukli su se Scott i Alexander, inače dečko od pjevačice Cher. 

- Svi smo bili u šoku. Bio je to maleni prostor, ljudi su se odmicali od njih, i ja skupa s njima. Razdvajali su ih zaštitari - rekla nam je Nera. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 01:00