StoryEditorOCM
ShowbizIMALA JE SREĆE

Dok je ljubav trajala Sofia Vergara tetovirala slovo J, a što sada nakon prekida s Joeom Manganiellijem? Ima rješenje!

Piše SCENA SD
11. lipnja 2024. - 13:02

Glumica Sofia Vergara (52) zna kako je tetovirati se zbog svog partnera. Ali što učiniti kada veza pukne? Obično se krene na bolno uklanjanje ili prikrivanje tetovaže. No, glumica je pronašla treći, učinkovitiji način da se nosi s tetovažom koju je napravila u čast svog sada bivšeg, Joea Manganiella.

image

Sofia Vergara

Angela Weiss/Afp

Tijekom gostovanja u emisiji The Talk, gdje je sudjelovala sa sinom Manolom Gonzalezom Vergarom kako bi promovirala njihovu novu emisiju, Celebrity Family Food Battle, zvijezda je govorila o 34 tetovaže svog sina, a Manol je tom prilikom rekao da i ona ima tetovaže na svom tijelu.

image

Sofía Vergara

Michael Tran/Afp

Prvi je inicijal njezina pokojnog brata, a drugi na zapešću je "J", objasnila je. "To je bio inicijal za Joea Manganiella, ali sada ga više nema", rekla je kroz smijeh, prije nego što je objasnila: "Zbilja sam sretna što tip s kojim se sada viđam ima iste inicijale kao i bivši. Reciklirajte", našalila se Sofia.

Sofia je u vezi s uglednim kirurgom Justinom Salimanom. Par je prvi put zajedno viđen u listopadu prošle godine na rođendanu Kim Kardashian, a strani mediji su Justinu dali nadimak ‘srebrna lisica‘ zbog prosjede kose. 

- Ona uživa u životu. Djeluje pozitivno i kao da ima puno energije. Sofia je dobro podnijela razvod. To nije bila laka odluka, ali sada joj ide odlično - otkrio je ranije izvor blizak glumici za People.

image

Sofía Vergara na premijeri filma "Griselda" 

Romain Maurice/Getty Images Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 05:56