StoryEditorOCM
ShowbizBEZ ZABAVE

Affleck je jučer proslavio rođendan. Lopez nije bilo na vidiku, ali ga je zato posjetila druga hollywoodska zvijezda

Piše SCENA SD
16. kolovoza 2024. - 13:06
Dostavljač je u kuću Bena Affleck za njegov rođendan donio buket plavog cvijećaGjc/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Gjc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ben Affleck (52) rođendan je proveo sa svojom bivšom suprugom. Kako izvještava "Page Six", Jennifer Garner (52) primijećena je u četvrtak (15. kolovoza) kako svraća u Affleckovu iznajmljenu kuću u Brentwoodu u Kaliforniji. 

Čini se da se bivši par, koji se razveo 2018., nastavlja dobro slagati i zajedno odgaja svoju djecu Violet (18), Seraphinu (15) i Samuela (12).

image

Jennifer Garner posjetila je bivšeg supruga za njegov rođendan

Blueloveimages /lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blueloveimages /lagossiptv/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Affleckova supruga Jennifer Lopez (55) jučer je objavila niz slika na Instagramu, koje su očito snimljene na njezin rođendan prije nekoliko tjedana. Na fotografijama nosi istu haljinu kao u isječku koji je objavila na svoj rođendan. Nije bilo ni traga njezinom suprugu na proslavi u srpnju, koja je uključivala i zabavu "Bridgerton".

Mjesecima je brak Bena Afflecka i Jennifer Lopez u krizi. Prošlog vikenda Lopez je posjetila Afflecka u Brentwoodu o čemu je pisao časopis People. Međutim, razlog očito nije bio njezin partner, već njegov sin Samuel, kojeg je Lopez navodno nedugo prije pratila u trgovački centar. Ima dobar odnos s njegovom djecom, kako su insajderi rekli časopisu.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Prema glasinama, vila koju dijele je na prodaju, a papiri za razvod već su spremni, ali još nisu podneseni. Affleck i Lopez bili su par već od 2002. do 2004. godine. Ponovno su se pomirili 2021. i vjenčali godinu dana kasnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 12:04