StoryEditorOCM
PanoramaVELIKA OBITELJ

Urnebesna reakcija muškarca nakon što je saznao da će po sedmi put postati tata. Pogledajte video

Piše Vijesti SD
27. veljače 2024. - 21:07

Bračni par koji želi dobiti dijete jedva čeka ugledati "duple linije" na testu za trudnoću. Međutim, reakcije ljudi se često razlikuju, a posebno ako ne planiraju proširenje obitelji.

Ono što se dogodilo Joshu Jonesu može se opisati kao urnebesno, a posljedica je "pozitivnog" testa koji mu je pokazala supruga. Imat ćete više razumijevanja za Joshovu reakciju ako znate da je riječ o ocu šestero djece, prenosi telegraf.rs

@whataboutaub Fun fact! You can test positive for pregnancy 5 weeks after birth. @Josh Jones #surprise #marriedlife #couplegoals #airuppartner #prank ♬ original sound - Aubree Jones

Snimak na TikToku ima više od 39 milijuna pregleda, a počinje kada Joshova supruga Aubree pokazuje test svom iznenađenom mužu. On nije svjestan da je riječ o šali, iako se može nagađati da je fingirao. Inače, njegova žena je rodila šest tjedana ranije.

I zaista, vidimo šokiranog muškarca koji se počinje ponašati razuzdano i nekontrolirano... radi sve što biste pronašli u opisu jedne komedije. "Što je ovo?", upitao je širom otvorenih očiju. Aubree je kasnije potvrdila da se samo šalila i da su još uvijek "neodlučni" oko sedmog djeteta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 10:52