StoryEditorOCM
PanoramaSPLITSKA OAZA

Severini sad praše bageri ‘ispred nosa‘, ali njen luksuzni stan na Žnjanu pravi je dragulj! Pogledajte moćne detalje

Piše SCENA SD
26. lipnja 2024. - 13:41

Severinin stan na splitskom Žnjanu, koji je trenutno najveće gradilište u Dalmaciji i gdje kamioni i bageri pjevačici taman praše "ispred nosa", njezina je draga oaza u rodnom gradu, u kojemu je, nakon što je u splitskom rodilištu na svijet donijela sina Aleksandra, ondje ga prvih mjeseci i podizala, uz svesrdnu pomoć svoje majke Ane.

Popularna pjevačica ondje je često ugošćavala svoje bliske prijatelje i brojni su svjedočili njezinom srčanom gostoprimstvu i kulinarskoj umješnosti.

Severina je u više navrata na Instagramu objavljivala trenutke veselih slavlja i druženja u svojoj splitskoj oazi koju krase i neki stilski komadi, te vrlo zanimljivi "moćni detalji", a jednom je prilikom pisala i o tome da njezina splitska ulica nosi ime po papi Ivanu Pavlu II, koji je u neposrednoj blizini njezinog doma održao govor prilikom posjeta Splitu 1998. godine.

Interijer pevačicinog stana je, sudeći po objavljenim fotografijama, onaj idealan spoj modernog i starinskog, pa nije mogla proći neopaženo njezina omiljena sofa u splitsklom stanu.

Severinin ukus u opremanju doma vidljiv je iz svih njezinih objava, kao što nije sklona minimalizmu u odijevanju i pjesmi, tako nije njegova poklonica ni u uređenju stana. Kao i u svemu drugome, tako i u ovome, Severini je bitna - toplina i atmosfera.

I fotografija na kojoj je nedavno pozirala u francuskom Biarritzu pokazuje koliko Splićanka voli uključiti dašak "vintage" čarolije.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:06