Dok pripremaju jelo, domaćice uživaju u mirisu koji se širi kućom, a naravno iu okusu tih jela nakon toga. No, ono što dolazi nakon toga je nešto s čime se svaka domaćica mora nositi, pogotovo nakon korištenja pećnice.
Zagoreni lim za pečenje najgora je noćna mora svake domaćice. Treba ga "ukiseliti" i ostaviti da odstoji da se skine eventualna masnoća i taj proces se nastavlja. Postoji trik kako to najbrže napraviti, a potrebna su vam dva sastojka, kaže “One good thing Julliee”, prenosi Telegraf.
Vjerovali ili ne – tartar umak i bijeli ocat.
Potrebno je prvo malo octa, a zatim tartar umak ravnomjerno preliti po površini lima za pečenje. Ostavite smjesu da se osuši nekoliko minuta, zatim uzmite spužvicu i malo tople vode i isperite.
Možda ćete morati ponoviti postupak ovisno o tome koliko vam je tava zagorjela i čime ste je zapravo "prljali".