StoryEditorOCM
Panoramasjajan trik

S ova dva sastojka najbrže ćete očistiti zagorjeli lim za pečenje; Evo trika da vam čišćenje ne traje koliko i pečenje

Piše mozaik sd
1. prosinca 2023. - 10:30

Dok pripremaju jelo, domaćice uživaju u mirisu koji se širi kućom, a naravno iu okusu tih jela nakon toga. No, ono što dolazi nakon toga je nešto s čime se svaka domaćica mora nositi, pogotovo nakon korištenja pećnice.

Zagoreni lim za pečenje najgora je noćna mora svake domaćice. Treba ga "ukiseliti" i ostaviti da odstoji da se skine eventualna masnoća i taj proces se nastavlja. Postoji trik kako to najbrže napraviti, a potrebna su vam dva sastojka, kaže “One good thing Julliee”, prenosi Telegraf.

Vjerovali ili ne – tartar umak i bijeli ocat.

Potrebno je prvo malo octa, a zatim tartar umak ravnomjerno preliti po površini lima za pečenje. Ostavite smjesu da se osuši nekoliko minuta, zatim uzmite spužvicu i malo tople vode i isperite.

Možda ćete morati ponoviti postupak ovisno o tome koliko vam je tava zagorjela i čime ste je zapravo "prljali".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 04:55