StoryEditorOCM
PanoramaLISTA SVE VEĆA

Princeza Märtha Louise na vjenčanje sa šamanom pozvala hollywoodsku glumicu i američkog pjevača

Piše MOZAIK SD
28. veljače 2024. - 23:17

Neće proći još dugo prije nego što princeza Märtha Louise (52) i njezin dečko Durek Verret (49) kažu "DA". Veliki dan trebao bi se održati 31. kolovoza 2024. godine - a popis gostiju trebao bi biti prilično velik,  najavljuje norveška web stranica "Se og Hør".

Norveškom mediju dopušteno je da prvi put pogleda popis gostiju i već se zna da će vjenčanje princeze Märthe Louise okupiti članove visokog društva. Među pozvanima su i oskarovka Gwyneth Paltrow (51), koja je dugogodišnja prijateljica mladoženje. "Mnogo prije nego što je Märtha došla u igru", njih dvoje su već bili usko povezani - 2019. godine princeza je posjetila glumičinu vikendicu sa svojim partnerom. Još jedno istaknuto ime na popisu gostiju navodno je Lenny Kravitz (59) - ali veza s parom do sada nije javno poznata.

image

Princeza Märtha Louise i Durek Verrett 

Lise Aserud/Afp

Joachim Rønning (51), koji je poznat po redateljskom radu na blockbusterima kao što su "Zlurada" i "Pirati s Kariba: Salazarova osveta", te njegova supruga Amanda Hearst također bi mogli prisustvovati vjenčanju. Također je pozvan model Jan Thomas sa svojim zaručnikom Harlemom Alexanderom. Za glazbenu pratnju vjenčanja, mladoženjin bend "The Jacketeers" mogao bi svirati, uostalom, glazbenici benda Lars Berteig Andersen i Bjørn Alexander Jeffrey Olsen pripadaju bliskom krugu prijatelja para. Međutim, trebala bi nastupiti i pjevačica Kim Rysstad.

Kako se vjenčanje bliži, vjeruje se kako će se na listi gostiju pojaviti još neka slavna imena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:39