StoryEditorOCM
PanoramaNJEŽNI TATA

Princ Harry otkrio koji je adut kći Lilibet naslijedila od Meghan, ali što i od njega: ‘Gen Spencera je vrlo, vrlo jak!‘

Piše MOZAIK SD
11. listopada 2024. - 17:46

Princ Harry (40) pridaje veliku važnost privatnosti svoje djece Archieja (5) i Lilibet (3), tako da se o njima vrlo malo zna. Na dodjeli nagrada WellChild u Londonu, međutim, britanski je princ izgovorio je nekoliko komentara o svom potomstvu što je sada otkrio jedan od tada prisutnih.

"Archie i Lili blagoslovljeni su majčinom gustom kosom... neće proći dugo prije nego što će Lili moći sjesti na kosu", rekao je Harry, o čemu piše Hola.

Princ Harry, koji se pojavio sam na događaju krajem rujna, također je rekao da njegova "divna" supruga vojvotkinja Meghan (43) s njihovo dvoje djece kod kuće u Montecitu u Kaliforniji "čuva kuću". Sin princa Charlesa (75) prisustvovao je na nekoliko događaja u New Yorku, Londonu i Lesotu posljednjih dana bez svoje supruge.

image

Princ Harry, vojvoda od Sussexa

Adrian Dennis/Afp

U intervjuu za "Late Show With Stephen Colbert" 2023. godine, princ Harry također je govorio o izgledu svoje djece. Tada je rekao da mnogo više nalikuju svom ocu i čak su naslijedili crvenu nijansu njegove kose. "Gen Spencera je vrlo, vrlo jak.", rekao je u emisiji.

Harry i Meghan, koji su odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti 2020. i preselili se u SAD, obično vrlo nerado daju informacije o svojoj djeci. Gotovo da nema ni fotografija njih dvoje. Jedina slika četveročlane obitelji u javnosti je božićna čestitka Sussexa iz 2021. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 19:08