StoryEditorOCM
Panoramaeldorado za lopove

Pljačka na Olimpijskim igrama: Brazilskoj nogometnoj legendi ukradeni Rolex i dijamanti u vrijednosti od 500.000 eura!

Piše vijesti sd
27. srpnja 2024. - 09:22

U Parizu je ukradena aktovka legende brazilskog nogometa Zica, u kojoj su se nalazili Rolex sat i dijamanti, ukupne vrijednosti pola miliona eura (oko 543.000 dolara), javlja Anadolu, a prenosi Fenix.

List “Le Parisien” javlja da se krađa dogodila u stražnjem dijelu taksija. Jedna je osoba navodno ometala vozača taksija, dok je drugi osumnjičenik ukrao Zicovu aktovku.

Arthur Antunes Coimbra, poznatiji kao Zico (71), boravi u Parizu na poziv brazilske delegacije kako bi pratio Olimpijske igre 2024., koje večeras službeno počinju ceremonijom otvaranja.

Ranije ovog tjedna, argentinska nogometna reprezentacija također je bila na meti lopova prije utakmice na Olimpijskim igrama u Parizu.

- U utorak su lopovi ušli u prostor za trening i opljačkani smo. Stvari Thiaga Almade, sat i dragulji su ukradeni,  rekao je ranije argentinski izbornik Javier Mascherano, bivši veznjak Barcelone i Argentine.

Francuska BFMTV izvijestila je u četvrtak da su Almadini ukradeni predmeti procijenjeni na 50.000 eura, ili približno 54.250 dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 04:20