StoryEditorOCM
Panoramazatvorena je

Oglasili se iz pekare gdje je snimljena skandalozna scena štakora koji uživa u obroku, kažu da rade sve po propisima

Piše MOZAIK SD
11. prosinca 2023. - 16:38

Pekara "Em" u Beogradu, nakon skandaloznog snimka koji je osvanuo na društvenim mrežama, danas je zatvorena, piše republika.rs.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak snimljen u pekari "Em" na kojem se vidi štakor kako šeta po vitrinama s pecivom i uživa u finom obroku, šokirao je sve koji su ga imali prilike vidjeti.

U ovoj pekari, koja je srećom zatvorena, rekli su da su i oni iznenađeni prizorom te da ne znaju kako je štakor došao do vitrine s hranom.

Riječ je o prilično krupnim primjercima štakora, što znači da dobro znaju pronaći puteve i rupe kroz koje dolaze do ukusnog noćnog obroka.

Kažu da rade sve po propisima.

– Deratizaciju provodimo svakih šest mjeseci, jer nam je to obveza. Tek sam jutros saznala za tu snimku i zatvorili smo objekt da se sve još jednom dezinficira. Lijepo se namjestio da ga snimaju, ali nikome nije ugodno zbog toga – rekla je za Telegraf Biljana Marković iz ove pekare.

Kako dodaje, ne zna rade li i susjedi deratizaciju, a u blizini pekare ima kontejnera.

- Ipak, objekt je naš i naša je krivica, učinit ćemo sve što je u našoj moći da to spriječimo - rekla je Biljana.

Na vrata su objesili obavijest da je pekara zatvorena, kao i dokumentaciju o prethodnoj deratizaciji.

Prema papiru koji visi na vratima, zadnje istrebljenje je obavljeno 4. prosinca, a to navodno vrijedi do 4. lipnja. No, ova pekara je klasičan primjer da o njoj treba češće i detaljnije govoriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:26