StoryEditorOCM
Panoramadijamantni piton

Obitelj šokirala zvijer koja im je plazila preko krova, bio je to ‘dinosaur‘ od četiri metra, video treba vidjeti

Piše mozaik sd
29. kolovoza 2023. - 12:47

Bio je to običan dan u vrtu, a onda se s krova na stablo počela spuštati ogromna zmija. Jasno, dan više nije bio nimalo običan. Sreća je samo da su se sjetili snimiti nevjerojatan prizor ogromnog pitona, koji je iskoristio krošnje da se spusti na tlo. Nije to bio ni lak ni brz posao, jer je riječ o četiri metra dugom dijamantnom pitonu.

Obitelj iz Queenslanda u šoku je promatrala veliko stvorenje koje se kreće. Dijete čak u nekom trenutku počne plakati i pita mamu što će napraviti kako bi otjerali zmiju. Njoj ovo, očito, nije prva tako velika zmija jer smireno kaže kako je nikako neće otjerati, a iz njenih komentara jasno je kako se nimalo ne boji, nego je fascinirana stvorenjem koje vidi, piše Jutarnji list.

Otac je, pak, najbolji. Tog zanima samo hrana, pa im dovikne da prestanu gledati gmaza i da uđu u kuću, jer im se hladi obrok.

Snimka je pogledana više od 20 milijuna puta, a komentari ispod nje su urnebesni - dok neki kažu da se ne radi o zmiji, nego dinosauru, drugi su napisali kako, iako žive na drugom kraju svijeta, neće mirno spavati tu noć.

Ova vrsta zmija popularna je i kao kućni ljubimac, no ljudi koji su snimili ovu uvjereni su kako nije riječ o nečijem pitonu, nego o divljoj životinji. Prilično su velike i narastu do četiri metra, premda većina njih ipak bude dugačka oko 2,5 metra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:38