StoryEditorOCM
Panoramavečer za pamćenje

Neviđeni blam na svadbi: Gošća imala nezgodu sa suknjom, pa šetala po sali, htjela propasti u zemlju, ali tu nije kraj

Piše MOZAIK SD
16. listopada 2023. - 16:55

Obiteljska okupljanja ponekad nam se urezuju u sjećanje, pogotovo ako ih neki događaj obilježi, ostane za pamćenje i prepričavanje. Upravo se to dogodilo jednoj ženi iz Srbije, koja će zbog pehova svadbu svojih rođaka pamtiti do kraja života, piše kurir.rs.

Na Twitteru djevojka iz Srbije ispričala je incident koji je imala njena teta, a koji ju je osramotio na svadbi na kojoj je bila.

Nakon što je izašla iz toaleta na svadbenom slavlju, suknju je zavukla u donje rublje te je tako, nesvjesna toga, prošetala salom. No, ni tu nije bio kraj njenim mukama jer joj je, kako je izjavila djevojka iz Srbije, zubna proteza na kraju ispala u toaletu.

- Stara je to priča, mamina teta je na jednoj svadbi išla u WC i cijeli stražnji dio svoje široke suknje uvukla u gaćice. Kad je sve završila, prošla je cijelu dvoranu dok su gosti sjedili i ručali dok joj napokon netko od prisutnih nije pokazao da izvadi suknju iz gaća.

Crvenokosa teta se počne znojiti, vrti joj se u glavi, sramota, pozli joj, opet ide na WC i povrati, pusti vodu. Tada joj je ispala proteza. Otišla je kući - napisala je.

Zbog niza događaja koji su zadesili nesretnu ženu na vjenčanju u Srbiji, tviteraši nisu mogli suspregnuti smijeh, a komentari su se samo nizali.

“Ajme bože jadna”, “Ajme kakav baksuz”, bili su samo neke od njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:23