StoryEditorOCM
Panoramakralj bakra

Nekretnine Milana Popovića; kupio je luksuzne stanove od Ivaniševića, a s njim su povezani i Mandžukić i Kovačić

Piše Scena SD
24. siječnja 2024. - 20:58

Milan Popović jedan je od najpoznatijih poduzetnika u regiji, koji se sad ponovno našao u fokusu javnosti, nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i pjevačici Severini oduzeo zajedničko skrbništvo nad sinom kojeg je dobila s Popovićem, piše Insider.

Često se u medijima spominju i njegove milijunske nekretnine.

Poznati hrvatski nogometaš Mario Mandžukić je 2021. kupio stan u Zagrebu koji je ranije pripadao upravo Milanu Popoviću. Mandžukić je navodno darovao stan samozatajnoj djevojci Ivani Mikulić te je njezino ime navedeno u vlasničkom listu luksuzne nekretnine.

image

Milan Popović
 

Ronald Gorsic/Cropix

Stan, koji se nalazi na osmom katu zgrade, ima pet spavaćih soba i prostire se na 273 četvorna metra.

Popović je u 2022. kupio stan od proslavljenog hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića. Riječ je o luksuznom trosobnom stanu od 131 kvadrata, koji se nalazi na 5. katu stambene zgrade u Ban centru u samom centru Zagreba.

Samo godinu i pol dana kasnije, u rujnu 2023., stan se opet pojavio u oglasnicima, a čini se da Popović i dalje prodaje stan koji je kupio od Ivaniševića.

Nogometaš Mateo Kovač i njegova supruga Izabel također su kupili stanove u Ban centru, a jedan od tih stanova prodali su Popoviću. Riječ je o trosobnom stanu od 147 kvadrata, koji je bio u vlasništvu Izabel Kovačić, piše Insider.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 14:09