StoryEditorOCM
PanoramaZA I PROTIV

Naše dvije poznate glumice potpuno suprotno o istoj stvari: ‘Kasnila sam po autistično dijete!; ‘Starkelje sram vas...‘

Piše SCENA SD
25. svibnja 2024. - 17:16

Dvije poznate domaće glumice, Marijana Mikulić i Bojana Gregorić Vejzović, "sukobile" su se oko mišljenja o norijadi.

- Podržavam mladost. Trkače. Hodače. Nek paradira svatko gdje želi. Ali ljudiiiii. Grad blokiran usred dana?! Meni jedno dijete dolazi iz škole u prirodi nakon pet dana. Vrijeme dolaska 12.15, Mažuranac. Drugo dijete je do 12.30 u vrtiću i moram ga uzeti dotad. Jurim u 12 da ga uzmem ranije, da ne kasnim po starijeg Vrijeme fotografije 12.20, ja u koloni koja ne mrda. Nijedno dijete još nisam preuzela jer stojim u mjestu. Nemam gdje ni ostaviti auto pa juriti pješice - napisala je Marijana i dodala... 

- Ima nas koji NEMAMO nikog u blizini. Nikog da dojuri umjesto nas. Mora postojati način da se trči, hoda, slavi. Bez da se svima izvan toga onemogući normalan život. Unaprijed isprike svima koji bi se mogli osjećati uvrijeđeni i povrijeđeni. Ja sam kasnila u vrtić po svoje autistično dijete koje me čekalo spremno na dvorištu da ne smeta djeci koja idu spavati! Blokiram komentare na ovu objavu jer me ne zanimaju Hvala! - iskreno je poručila glumica. 

S druge strane, Bojana Gregorić Vejzović je podijelila sasvim drugačije mišljenje i stala u obranu maturanata, a odraslima je poslala jasnu poruku.

- Norijada. Dan kada mladost slavi završetak srednje škole. Ulaze u novo razdoblje svojeg života. Jedan dan u godini kada je za njih, i zbog njih promet preusmjeren na 2 h. Izlazeći s parkinga u RIKVERC osoba je udarila 2 djevojke!?!?! JEDAN DAN U GODINI! Odrasli su nervozni, žale se, jambraju. Mladost OK ali‘. Ma starkelje fakat sram nas/vas bilo! Dosadni ste namčori! Nema ali bar jedan dan u godini - poručila je Bojana, inače majka 18-godišnjeg maturanta Raula. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 22:42