StoryEditorOCM
Panoramaroko i marina

Najpopularnija utrka u Dalmaciji slavi svoje peto izdanje, a u Podstranu dolaze i natjecatelji ‘Survivora‘

Piše Scena SD
27. rujna 2023. - 22:10

Peto izdanje popularne utrke Perun Adventure Race održat će se ove subote 30. rujna u Podstrani. Riječ je o najpopularnijoj utrci ovog tipa u Dalmaciji. Prijave su popunjene unutar 24 sata, sudjelovat će 30 timova i 60 natjecatelja, a među njima će biti i natjecatelji reality showa Survivor, Splićani Roko Simić i Marina Ivić Pivalica.

image

Roko Simić

image

Marina Pivalica

Okupljanje je u Strožancu, odakle počinju utrke parova u četiri discipline (trail, MTB, kajak i via ferrata) na dužini od ukupno 70 kilometara diljem poljičkog prostora.

Na šetalištu i na plaži u Strožancu bit će postavljena umjetna stijena za penjanje, poligon za streličarstvo i AirSoft. Program za djecu obuhvaća penjanje i mali streličarski poligon kao i nastup klauna Šarenka.

Iako je prije svega namijenjena djeci, stijena za penjanje atrakcija je koja već godinama privlači najveći broj posjetitelja. Radi se o umjetnoj stijeni za penjanje visokoj 7,5m na kojoj stručno obučeni ljudi osiguravaju djecu i odrasle u njihovim pokušaju da popnu do vrha dvaju unaprijed postavljenih penjačka smjerova.

image

Perun Adventure Race

Program će se uživo moći pratiti na videozidu i live streamu, a nakon podjela nagrada u 18 sati održat će se besplatni koncert. Nastupaju Elvis, Stršen i Funkblasters.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 13:27