StoryEditorOCM
PanoramaU KUĆI JE TIHO...

Lauren Sanchez otkriva kako izgledaju večeri u kući milijardera Jeffa Bezosa: ‘Odluka može potrajati...‘

Piše MOZAIK SD
31. kolovoza 2024. - 07:01

Većina može zamisliti večer s osnivača Amazona Jeffa Bezosa (60) samo u privatnim avionom, ekskluzivnim restoranima i zabavama na jahti. Ali ipak imaju i druge večeri o kojima je govorila Bezosova zaručnica Lauren Sanchez (54). Otkrila je za američki časopis "People" kako idu savršene večeri u kući Bezos-Sanchez: "Najdraže mi je vrijeme kada je u kući tiho i Jeff i ja odlučujemo koju ćemo seriju gledati te večeri."

Kao i u većini kućanstava, i ovaj se par ne slaže uvijek odmah oko televizijskog programa. "Odluka može potrajati. Možete zamisliti da su nam ukusi malo drugačiji. Ali volim naše vrijeme na televiziji, jednostavno se najbolje zabavljamo", oduševljena je Sanchez.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos 

Drew Angerer/Afp

Nedavno je par gledao Netflixov hit "Reindeer Baby". Svidjela im se i postapokaliptična Prime serija "Fallout". Gledali su i Appleovu dramu "Zbog nedostatka dokaza" s Jakeom Gyllenhaalom (43) u glavnoj ulozi. "Oh, i voljeli smo ‘Severance‘", prisjetila se Sanchez devetodijelnog znanstveno-fantastičnog trilera, koji se također prikazuje na Apple TV-u.

Međutim, njezin večernji televizijski ritual vjerojatno će biti kraći u nadolazećim tjednima. Sanchez ide na turneju za svoju dječju knjigu "Muha koja je odletjela u svemir". "Tako sam sretna što moja djeca to mogu doživjeti, jer su me godinama ohrabrivala da napišem ovu knjigu, a sada sam to konačno učinila", kaže majka troje djece o projektu. Njezino troje djece dolazi iz prethodnih veza: 23-godišnji Nikko Gonzales sin je umirovljenog nogometaša Tonyja Gonzalesa (48). Iz njezine veze s holivudskim agentom Patrickom Whitesellom (59) ima tinejdžere Evana (18) i Ellu (16).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. rujan 2024 00:23