StoryEditorOCM
Panoramazvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Blizancima ništa ne ide od ruke, ovnovi promislite prije nego što išta započnete

Piše mozaik sd
4. ožujka 2024. - 08:00

Horoskop za ponedjeljak, 4. 3.

 

 

Ovan

Ne ulazite u rasprave o temama s kojima niste detaljno upoznati. Mogli biste se osramotiti i biti izloženi ismijavanju. Suzdržite se od iznošenja mišljenja pred ekipom koja je upućenija od vas. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Stalo vam je do mišljenja okoline. Želite se svidjeti pojedincima, no pazite da ne pretjerate u nastojanju da ih zadivite. Najbolji pristup bit će spontanost i opuštenost. Kasna večera pokvarit će vam san.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Blizanci

Neorganizirani ste i rastreseni. Mogli biste u polusnu utišati alarm i zakasniti na posao, dok će neki zaboraviti na važnu obavezu ili prekršiti obećanje. Dobit ćete priliku popraviti situaciju.

LJUBAV: 5

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Doznate ćete korisne informacije vezane za nastavak obrazovanja, stipendiju ili pronalazak posla. Nije isključen privremen odlazak u inozemstvo zbog profesionalnih ambicija ili zarade.

LJUBAV: 3

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Lav

Ne odbijajte poziv agenta osiguranja jer ćete ugovoriti novu policu uz dobre uvjete. Otvaraju vam se realne prilike za zaradom. Uz malo sreće i truda, poboljšat ćete materijalnu stranu života.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Djevica

Izbjegnite veće tjelesne napore, čak i ako ste u solidnoj formi. Nespretan pokret ili pad mogao bi vam uzrokovati neugodne posljedice. Neki će se porječkati s nepristojnim trgovcem ili glasnim susjedima.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vaga

Imat ćete puno energije, koja će vas poticati na aktivan i sadržajan život. Otkrit ćete nove aktivnosti koji će vam ispuniti slobodno vrijeme, a hobi u koji se zaljubite mogao bi vam postati poziv.

LJUBAV: 5

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Škorpion

U želji da se dokažete, prelazit ćete svoje intelektualne i tjelesne granice. Junačenje u rizičnim aktivnostima neće polučiti željene rezultate, već će vam nepotrebno ugroziti dobrobit.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 3

 

 

Strijelac

Uživat ćete u povećanoj pažnji partnera, što će biti jasan znak koliko vas voli. Samcima će netko pokušati privući pažnju romantičnom gestom. Budite oprezni prilikom kuhanja i sjeckanja povrća ili mesa. 

LJUBAV: 5

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Bit ćete dovoljno strpljivi i ljubazni da slušate tuđe jadikovke, ali ne dajte da vas pojedinci uvuku u svoje probleme. Pažljivo procijenite kome možete pomoći, a tko vam crpi energiju i ne želi slušati savjete.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vodenjak

Dobro ćete funkcionirati pod stresom. Nećete se bojati izazova, nego ćete riješiti problem na poslu ili donijeti tešku odluku. Mnogi će odagnati privatnu nedoumicu i okrenuti novu stranicu.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Povoljno je vrijeme za intelektualni rad. Školarci i studenti položit će ispit s dobrom ocjenom, dok će se zaposlene Ribe istaknuti logičkim zaključivanjem i rješavanjem problema i izazova.

LJUBAV: 4

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:08