StoryEditorOCM
PanoramaŠto kažu zvijezde

Horoskop za četvrtak: Bikovi će započeti svađu, Lavovi se posvetiti obitelji, a Vage čuti tračeve

Piše Mozaik SD
17. kolovoza 2023. - 08:02

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Dobro ćete se snalaziti u složenim situacijama. Prijatelji će cijeniti vašu pouzdanost, a vi ćete se veseliti u njihovom društvu i zanimati se za njihove živote.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bračna komunikacija bit će otežana. Bolje ćete se snalaziti u poslovnim relacijama, posebice radite li posao koji vas ispunjava. Uvidjet ćete na koga se možete osloniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Kreativno izražavanje vam je ograničeno, a mogućnost izbora prilično sužena. Pripazite kome ćete od novih znanaca ukazati povjerenje i ne zanosite se nerealnim planovima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Bit ćete nervozni zbog iznenadnog odlaska na službeno putovanje. No, komunikacija koju ćete ostvariti brzo će vas podići na noge otvarajući vrata novim zanimljivim susretima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Prihvatit ćete se rješavanja nagomilanih obaveza. Ostane li vam slobodnog vremena, posvetite ga bližnjima. I malo pažnje koju im pružite povući će mnogo dobroga za sobom.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imat ćete praktičan pristup zadacima pa ćete kraj radnog vremena dočekati u čistoj situaciji. Duhovitim pričama o zajedničkim znancima pokušat ćete otkloniti napetost u vezi.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Tajne i tračevi doprijet će do vaših ušiju. Pokušat ćete dokučiti što se krije iza intrigantnih priča o vašim znancima ili kolegama. Mnogo će vam značiti partnerova podrška.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Budite mirni i strpljivi. Procijenite kad je najbolji trenutak pa tek onda krenite u akciju. Budete li požurivali svog neodlučnog partnera, on bi mogao odustati od svega.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Htjet ćete napraviti što više zadataka, no ako niste u dobroj formi, zahtjevna tjelesna aktivnost mogla bi uzrokovati upalu mišića i ozljede. Godit će vam malo popodnevnog sna.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Vaši planovi ubrzano se ostvaruju pa već razmišljate o onome što ćete napraviti u skoroj budućnosti. Dogovori koji ćete postići donijet će vam veće financijske pogodnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Mogli biste postati žrtvom manipulacija. Tjelesna aktivnost, ljubav i strast godit će vašem tijelu i duhu stoga nemojte ljenčariti niti poticati sukobe koji bi vas udaljili od partnera.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Tjelesna iscrpljenost umanjit će vašu sposobnost prosudbe. Budite oprezni prilikom dogovaranja i čuvajte se tuđih skrivenih namjera. Najdublje ćete se opustiti unutar svoga doma.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 07:03