StoryEditorOCM
PanoramaPOLAKO DO MIROVINE

Dragica od tvrtke dobila nevjerojatan poklon za rođendan: 13 godina života provela je s njima i ovako su joj zahvalili!

Piše MOZAIK SD
29. veljače 2024. - 15:13

Poklon tvrtke za rođendan zaposlenika nije rijetka stvar. I dok neke tvrtke poklanjaju kozmetičke proizvode, odjeću, parfeme, nakit ili novac prikupljen od kolega, postoje i one koje svojim zaposlenicima pružaju dodatno slobodno vrijeme za obitelj i druge aktivnosti.

Dragica je imala sreću da za svoj 61. rođendan od tvrtke "Atika" iz Banje Luke, u kojoj radi od njezina osnutka, dobije unikatan poklon. Njoj je, kao prvoj radnici u tvrtki, uručen novi ugovor o radu prema kojem će do mirovine raditi na pola radnog vremena uz zadržavanje iste plaće i uvjeta - piše BizLife.

Tvrtka je Dragicu predstavila i na svom službenom Instagram profilu, objavivši kratki video o njoj, u znak zahvalnosti što je s njima provela 13 godina života koje je poklonila kolegama i klijentima.

"Sve naše podvige i poraze doživljavala je toliko osobno, da se potpuno stopila s firmom. Zauzvrat je tražila samo šalicu jake domaće kave jer odbija prihvatiti da se drugi kofeinski bućkuriši zovu kavom", stoji u opisu 0bjave na Instagramu.

Za to vrijeme ljudi iz tvrtke su imali priliku dobro upoznati Dragicu i otkriti njezine interese za koje će u budućnosti imati puno više vremena.

"Njena najveća strast je vrtlarstvo pa se nadamo da će sate koje ne bude morala provoditi u uredu provoditi upravo u svom dvorištu. Dado, sretan ti rođendan!", poručuju iz tvrtke u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:43