StoryEditorOCM
PanoramaPODSJEĆAMO

Dolazi ljeto, pripremamo ukusne i lagane obroke pune povrća i voća, a oni kriju jednu veliku opasnost. Jedan student je kobno završio zbog ove bakterije u hrani

Piše MOZAIK SD
26. svibnja 2022. - 16:41

Belgijski student A.J, čije puno ime nije objavljeno, došao je kući s predavanja i zagrijao tanjur tjestenine s umakom od rajčice. Nekoliko sati kasnije je preminuo. Vijest je to koja je objavljena prije nekoliko godina, ali i dalje nas upozorava da u hrana nekad može biti i 'ubojica'. 

Naime, stručnjaci upozoravaju što se sve može dogoditi ako se hrana nedovoljno termički obradi ili skladišti. 

Podsjetimo, nakon kobnog obroka, student iz Bruxellesa otišao je u teretanu. Ubrzo se požalio da mu nije dobro. Osjećao je bolove u trbuhu, glavobolju i mučninu. U satima koji su uslijedili, nekoliko je puta povratio i imao proljev. Konačno je zaspao oko ponoći.

Sljedećeg jutra roditelji su ga pronašli beživotnog u krevetu. A.J. je umro od zatajenja jetre. Otkazivanje organa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 01:52