StoryEditorOCM
Panoramamedicinski pas

Čudo: pas probudio majku, osjetio je da nešto nije u redu sa zdravljem curice. Bio je u pravu, reagirali su u zadnji čas

Piše MOZAIK SD
4. svibnja 2024. - 14:21

Jedna američka obitelj je stavila dirljiv zapis na Instagramu:

- Naša kći Raelynn ima dijabetes tipa 1 i tijekom ove noći također je bila bolesna od gripe. Dok je spavala, njezin medicinski pas (po imenu Spy) došao nas je upozoriti da nešto nije u redu. Mislili smo da je to čudno jer smo upravo prije sat vremena dali Raelynn njezin inzulin. Ali Spy je očito bio zabrinut i dao nam je do znanja da nešto nije u redu, pa smo morali provjeriti. Nije nam drago što smo je morali probuditi, ali bilo je važno da nismo ignorirali Spy.

image

i n s t a g r a m

image

i n s t a g r a m

Provjerili smo njezinu razinu glukoze pomoću mjerača, pokazivao je opasno visoko očitanje. Nismo bili sigurni je li to posljedica njezine gripe ili postoji problem s njezinom inzulinskom pumpom. Nazvali smo njezinog liječnika i otkrili da joj odmah treba mnogo veća doza inzulina jer je zbog gripe bila otpornija na inzulin. Spy je takav blagoslov za našu obitelj i zaista ne možemo biti zahvalniji - napisala je obitelj.

Video pogledajte OVDJE.

image

i n s t a g r a m

image

i n s t a g r a m

image

i n s t a g r a m

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 19:22