StoryEditorOCM
PanoramaCHARLES SPENCER

Brat princeze Diane objavio njezinu fotografiju prvog dana škole davne 1968. godine, biste li je prepoznali?

Piše MOZAIK SD
4. travnja 2024. - 09:12

Charles Spencer i njegova sestra Lady Di bili su jako povezani. Posljednjih godina često se sjeti sestre na društvenim mrežama pa je tako i ovaj put objavio na Instagramu zajedničku fotografiju iz davne 1968. godine kada je Diana imala tek 7 godina.

Na fotografiju su brat i sestra u crvenim školskim uniformama ispred obiteljske kuće Althorp u Norfolku. Oboje se smiješe na fotografiji.

"Moj prvi dan u školi u rujnu 1968. Moj otac je snimio ovu fotografiju mene i moje sestre Diane prije nego što nas je odvezao u Silfield, stvarno sjajnu osnovnu školu u Kings Lynnu, Norfolk. Ravnateljica je bila gospođica Jean Lowe, topla i brižna dama koja je voljela svoje dječake i djevojčice." napisao je Charles uz fotografiju.

Pratitelji su oduševljeni fotografijom:

"Princeza Charlotte na ovoj fotografiji sliči Diani", "Kako lijepa fotografija i tako srceparajuća. Ponekad tek kad pogledam svoje fotografije iz djetinjstva, shvatim koliko sam bio mlad kada se nesreća dogodila", "Lijepo je vidjeti Dianu s njenim slamnatim šeširom. Kakav ste divan par bili - vaš tata mora da je bio tako ponosan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:38