StoryEditor
PanoramaNeslihan Atagul

‘Ambasadorova kći‘ je zbog teške bolesti imala samo 45 kilograma, ali sad izgleda bolje i sretnije nego ikada, a publika je jedva čeka vidjeti u nekom novom projektu

Piše M.P.
30. studenog 2021. - 22:50

Kad se turska glumica Neslihan Atagül (29) zbog teške crijevne bolesti onesvijestila na setu serijala “Ambasadorova kći” i nakon 36. epizode zauvijek napustila snimanje, publika je bila jako zabrinuta za njeno zdravlje i izgled.

Ostala je bez snage, izgledala blijedo i ispijeno, spala je na 45 kilograma i činilo se da će njen oporavak od sindroma propusnosti crijeva, zbog kojeg u krvotok ulaze štetne tvari poput bakterija, virusa i toksina, trajati dugo. Tako je zaista i bilo. No danas lijepa glumica izgleda bolje i sretnije nego ikada, a publika je jedva čeka vidjeti u nekom novom projektu, piše azra.ba.

Neslihan smo već imali priliku gledati u serijama “Bit ćeš moja” i “Pitanje časti”, a u seriji “Ambasadorova kći” se pojavila kao odvažna, ali i nesretna ljepotica Nara.

Lijepa Turkinja, koju na Instagramu prati više od 12,5 milijuna ljudi, supruga je još jednog turskog glumca koji je dobro poznat domaćoj publici. Radi se o Kadiru Dogulu, kojega smo imali priliku gledati u serijama “Nauči me voljeti” i također “Pitanje časti”, tijekom čijeg su se snimanja njih dvoje i zaljubili.

Par se vjenčao 2016. godine na obali Bosfora, a nakon raskošnog vjenčanja medeni mjesec proveli su na Maldivima.

Zanimljivo je da im se na vjenčanju nepozvan pojavio još jedan popularni turski glumac Burak Özçivit, koji je s Neslihan glumio u seriji “Bit ćeš moja” i koji joj je bivši dečko, piše azra.ba.

item - id = 1147466
related id = 0 -> 1089422
related id = 1 -> 1085435
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. siječanj 2022 09:00