StoryEditorOCM
Panoramakad će svadba?

Šarmer o kojem bruji internet! Otišao u Njemačku, ali nije mogao zaboraviti ljubav iz osnovne škole. Oglasila se i ona

Piše mozaik sd
7. lipnja 2024. - 18:41

Iako se po mnogo čemu ne bi reklo, ima još romantičara oko nas! 

Društvenim mrežama se tako širi priča o 27-godišnjaku koji je odlučio impresionirati svoju simpatiju iz osnovne škole! Pa je tako odlučio iz Njemačke, u kojoj danas radi i živi, anonimno poslati u BiH ogromni buket cvijeća. Očito duboko uvjeren da će ona znati od koga je...

Ovu zanimljivu priču podijelila je majka 27-godišnjaka. Ona je na svom X profilu "Plavicuperak" sinovljevim primerom objasnila kako zapravo izgleda dobro poznata rečenica "tko hoće, nađe način".

image
/Shutterstock

"Sin, rodila majka, poslao djevojci koja mu se sviđa još od četvrtog osnovne, ali bez ikakve poruke. Kaže, ako ne shvati od koga je, udat će se za drugog, a ja ću joj priznati kad budemo imali po 70 godina da je od mene. Pomolimo se da je devojka vidovita, ne vidim drugi način", napisala je majka.

Priča je oduševila čitav Balkan. Dok su se jedni pitali kako će djevojka pogoditi od koga je cvijeće, drugi su se digli na noge i ponudili da malo "poguraju stvari".

image
Paun Paunovic/Cropix

"Bitno je da je ispao šmeker, bez poruke tko je poslao je još jača fora", "E blago njemu ako vjeruje u žensku intuiciji, ja sam dobila buket bez poruke i evo godinu dana glavu razbih nemam pojma od koga je", "Vjerujem da će saznati", "Ljudi, napišite mi kako se zove djevojka, ne mogu ovu neizvjesnost, naći ću je i objasniti od koga je", "Moja prijateljica radi kod njezinih u restoranu tako da ja imam način kako da joj se ‘šapne‘, samo mi javite hoćete li", "Prelijepo, zaslužio je da ga prepozna", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara ispod objave.

Pomno čekajući novo izvješće o potencijalnoj vezi na daljinu, majka se poslije nekoliko dana opet javila te potvrdila činjenicu da nikad ne treba sumnjati u žensku intuiciju.

"Javila se", napisala je ona, a onda podijelila fotografiju SMS poruke sina i nje u kojoj joj je on objasnio da se djevojka nakon dobivanja buketa javila, otkrivajući da je pretpostavila kako je, eto, baš on u pitanju.

Ljudi širom regije bili su oduševljeni epilogom priče, te su u komentarima mogli samo da jedno te isto pitanje da postave, a ono glasi: "Prelijepo. Što dalje? Čekam nastavak"...

image
/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 13:03