StoryEditorOCM
LjepotaIZBJEGNITE STRES

Ne želite više za Božić sve obavljati u zadnji čas? Sada imate 'asa u rukavu' - organizatorica evenata savjetuje kako pripremiti savršen ručak i domjenak kojim ćete sve zadiviti

13. prosinca 2019. - 10:52
Ivanka Popović diplomirana je dizajnerica unutarnje arhitekture koja je studij završila u Milanu, a kasnije se u zagrebu doškolovala za 'event management'

U novom broju priloga "Stil", koje će se sutra naći u prodaji uz "Slobodnu Dalmaciju", organizatorica evenata i vlasnica agencije 'Ivy events' Ivanka Popović otkriva kako organizirati savršen ručak i poslovni domjenak za obitelj i prijatelje, i koji su trikovi ključni da sve prođe kako ste zamislili.

- Napokon je stiglo ovo doba godine. Prosinac je uvijek užurban mjesec – što zbog završavanja poslovne godine, što zbog završavanja svih ostalih obaveza koje uz to dolaze. Pokloni, blagdani, miris cimeta, pečenih kolača i medenjaka, ali i stres. Svi želimo da baš naš stol za Božić bude najljepši, pun hrane i boja, ali nekako uvijek sve radimo u zadnji čas. Na Badnjak kupujemo poklone i stojimo u redovima za zamotavanje. Ne znamo kako ali opet se nađemo u toj situaciji...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. studeni 2024 13:46