StoryEditorOCM
Društvena mrežane vjeruju joj

Vlasnica odbila prodati psa za 200 tisuća dolara, popljuvali je zbog bizarne izjave: ‘Ja sam ga rodila, to je moja beba‘

Piše mozaik sd
7. siječnja 2024. - 07:30

Žena po imenu Alexis Elliott odbila je ponudu od 200.000 dolara za svog psa, što je izazvalo raspravu na društvenim mrežama.

Alexis je u videu s milijunskim pregledima objasnila kako je dobila fantastičnu ponudu za svog psića dobermana.

"Netko nam je ponudio 200.000 dolara za naše štene dobermana, a ja sam svom mužu rekla apsolutno ne jer sam ga ja rodila", kaže Alexis u videu, prenosi Klix.

"Biste li prodali svoje pse za 200.000? Kao, to je moje dijete. To je moje dijete, ja sam ga rodila, to je moje dijete”, odlučna je Alexis.

I dok su se neki pratitelji u tisućama komentara složili s njom, opisujući odnos vlasnika i psa posebnim, bilo je i onih koji su ismijavali njezin stav.

"Nitko ti nije nudio 200 tisuća za psa, ljudi s toliko novca su uglavnom financijski potkovani. I nisi ga rodila", "U ovoj ekonomiji? Apsolutno da", "Da mi je netko to ponudio, ja bih već spakirali kofere", "Da, ne bih ni razmišljao o tome da odbijem takvu ponudu", neki su od komentara.

Alexis je objasnila da je znala da je to puno novca, ali nije mogla podnijeti da ne zna što će se dogoditi s njezinim psom ako ga proda strancima. 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 04:55