StoryEditorOCM
Društvena mrežaDRUKČIJA PO SVEMU

Sprema se to ponoviti? Slavna glazbenica za blagdane je već plaćala svima po redu spizu u dućanu, pogledajte ludi video

Piše Scena SD
11. prosinca 2023. - 12:00

Slavna australska glazbenica Sia, koja je prodala više od 20 milijuna albuma, poznata i kao uspješna autorica svjetskih megahitova, poput onog "Diamonds", kojeg izvodi Rihanna, prije četiri godine izazvala je neočekivani show u trgovini Walmart u Palm Springu, kada je, najprije zbunila, a onda oduševila sve prisutne, svima, bez iznimke, plaćajući račune za obavljenu "spizu".

Prema informacijama koje su se zakotrljale u medijima, opet je raspoložena za blagdansko darivanje, a detalji još nisu poznati.

Budući je riječ o glazbenici koja je dugo, nakon što je već imala uspješnu glazbenu karijeru, skrivala vlastiti identitet, ne sumnjamo da će se pobrinuti da to izvede majstorski.

Kad su zbunjeni kupci, koji je nisu prepoznali, pitali "šta je reć" i "zašto to radi", predstavljala im se kao Cici i objašnjavala da je osvojila na lutriji, te da želi za blagdane obradovati ljude.

Sia je neumorno pričala sa svima, fotografirala se i grlila, a da ljudi nisu imali pojma tko je zapravo ona, na događaj podsjeća ludi video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:45