StoryEditorOCM
Društvena mrežaNEMA MJESTA ZA NJU

Pratitelji ostali iznenađeni: Serena Williams objavila kako joj je luksuzni restoran na pariškom krovu odbio ulazak

Piše MOZAIK SD
7. kolovoza 2024. - 14:56

Teniska megazvijezda Serena Williams (42) ovih je dana na putu u francuskoj prijestolnici kako bi gledala neka natjecanja na Olimpijskim igara 2024.. Zajedno sa svojom obitelji više puta se fotografira na stadionima i na nekim mjestima u gradu. U ponedjeljak je Amerikanka progovorila putem platforme X (bivši Twitter) i rekla svojim više od 10 milijuna pratitelja o neugodnom incidentu u luksuznom restoranu na krovu hotela Peninsula Paris.

"Jao, @peninsulaparis mi je uskratila pristup krovnoj terasi na najljepšem mjestu. Uvijek nešto novo", pisala je ljutito na društvenoj mreži. Nije trebalo dugo da njezini obožavatelji stanu na njezinu stranu u znak podrške. Gotovo 4000 komentara prikupljeno je ispod objave u manje od 24 sata. "Kako te mogu odbiti ako si Serena Williams?" pita jedan pratitelj. Drugi piše: "Bolje ti je ovako. Njihova hrana je ispod prosjeka."

image

Serena Williams tijekom otvaranja Olimpijskih igara

Kirill Kudryavtsev/Afp

Sam hotel Peninsula također je komentirao - uz ispriku. "Draga gospođo Williams, molimo Vas primite naše iskrene isprike za vaše jučerašnje razočaranje. Nažalost, naš bar na krovu zapravo je bio popunjen i jedini besplatni stolovi koje ste vidjeli pripadaju našem gurmanskom restoranu; L‘oiseau Blanc, koji je također bio potpuno rezerviran."

image

Serena Williams 

Natalia Kolesnikova/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 21:33