StoryEditorOCM
Društvena mrežapostavio rekord

Poznati svjetski youtuber proveo tjedan dana živ zakopan u lijesu; Liječnik ga je zamolio samo jedno

Piše Stella Zavišić/Jutarnji list
23. studenog 2023. - 08:19

Jedan od najpoznatijih svjetskih youtubera, MrBeast (25), proveo je 7 dana zakopan živ u lijesu ispod 9000 kilograma zemlje.

„Toliko dugo je trebalo dečkima da me zakopaju, već samo morao mokriti, a izazov je tek počeo”, našalio se na početku videa u kojem je dokumentirao ovaj pothvat i koji je do sad pogledan 64 milijuna puta u samo dva dana,prenosi Jutarnji list.

Lijes u kojem je MrBeastova ekipa pokopala youtubera imao je zalihe hrane, vode i boce za obavljanje nužde. U lijesu su bile postavljene kamere koje su sve pratile kako ništa ne bi pošlo po zlu, ali i da se ovo može dokumentirati i podijeliti s pratiteljima.

„Ovo je iznimno opasno, ljudi me stalno moraju motriti”, upozorio je svojih 213 milijuna pretplatnika.

„Cilj mi je spavati što više tijekom ovog izazova, zbog mog mentalnog zdravlja”, napomenuo je youtuber. Ipak, čini se da MrBeast nije imao mira zbog prijatelja koji su zbijali šale, ali čak i muhe koja je letjela u lijesu ispod zemlje.

Morao je obećati svom doktoru da će se kretati svaki dan kako ne bi dobio ugruške krvi. Također, ovo nije prvi put da je radio ovaj izazov. Prošli put je izdržao 50 sati, ali je sada postavio rekord življenja u lijesu ispod zemlje na sedam dana.

„Mislim da nikad nisam bio uzbuđen oko ničeg u svom životu ovako jako”, rekao je youtuber sa suzama u očima kad je pričao o tome kako će ga prijatelji uskoro iskopati i vidjet će sunčevu svjetlost.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:59