StoryEditorOCM

Par čuo buku koja dolazi iz zida, a kad su ga izrezali ostali su u šoku! Imali su što vidjeti, neočekivani gost....

Piše Z.K. /JL
12. ožujka 2024. - 10:36

Ako čujemo zvuk iz zida, znamo da to nije dobro. Obično nam to govori da se tamo nalazi kakva životinja, a pošto je riječ o našem domu, time nismo oduševljeni. No, postoji scenarij kada bi iza zida mogla biti životinja koja nam se sviđa. Premda rijedak slučaj, ipak se povremeno dogodi, piše Jutarnji list.

Na TikToku je osvanula takva snimka. par je čuo šuškanje, pa je odlučio odrezati komad zida i vidjeti tko se unutra skriva. Kad su makli dio materijala, iznenadili su vidjevši sklupčano krzno. Nisu u prvi mah ni znali o kojoj se životinji radi, kao ni je li živa, jer se uopće nije micala.

@sugarsteph The nonent that we uncovered the cat feom inside out wall. Q&A’s:      ✅ She is actually a he  ✅ He was only in the wall for one day, not even overnight (he had been coming and going in our attic for days)  ✅ He only had a scrape on his cheek. These street cats are TOUGH, and he was perfectly FINE ✅ We are actively working with a TPN resource, Forgotten Felines to get these wild neighborhood cats the help they need  ✅There are dozens of these cats in my neighborhood and thousands in the county. If taken to the shelter these cats would likely be euthan!zed  #catsoftiktok #catlife #rescue #wow #cats ♬ Little Things - Tiqta

No, pomazili su je, pa se promeškoljila, a potom i izvukla iz zida. Ispostavilo se da je riječ o mački, za koju su kasnije otkrili kako je kroz neku od rupa na tavanu upala u prostor između zida i nije se mogla izvući sama. Buka koju je par čuo dolazila je od njenih pokušaja da se oslobodi, no to joj nije baš polazilo za rukom.

Iako je cijeli dan bila zatočena, ispostavilo se da je mačka u sjajnom stanju. Odnosno, kako su kasnije ustanovili, radi se o mačku. Nije riječ o njihovom ljubimcu, nego jednoj od brojnih napuštenih životinja koje žive u tom području.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:22