StoryEditor
Društvena mrežaLIJEPO IM JE

Jelena Veljača sve potvrdila: na Instagramu objavila snimku na kojoj ljubi novog dečka Vitu Turšića. Oboje iza sebe imaju brak i djecu i vole Urbana

Piše M.K.
20. rujna 2020. - 13:41

"Nije istina ako nije viralno, a i na najboljem smo koncertu ikad. Damir Urban, sretan ti rodjendan" - napisala je Jelena Veljača na Instagramu, te objavila fotografiju na kojoj ljubi Vitu Turšića i time definitivno potvrdila kako je ponovno sretno zaljubljena i u vezi s naočitim pravnikom.

Svi su se mediji proteklih dana raspisali o novoj romansi u "hrvatskom javnom prostoru", a ovaj je par izazvao posebnu pažnju i zbog vrlo intrigantne karijere Vite Turšića.

Kako se ispostavilo, ljubavne iskre su planule na snimanju podcasta "BizCasting", kojeg vodi Turšić, a u kojemu je u lipnju gostovala Veljača.

"Danas je s nama, iako je lipanj, Jelena Veljača. Evo da krenemo od prezimena, je li bilo kakvih pošalica na račun tvoga prezimena?" - bilo je prvo što je Turšić upitao poznatu glumicu, scenaristicu, producenticu, društvenu aktivisticu.

Početak razgovora nije osobito obećavao, jer je Veljača zgroženo uzvratila kako je "bilo bilijun pošalica, ali toliko su neduhovite i bezveze", pa navela upravo jednu od onih s kojima se Turšić poslužio: "iako je lipanj, kak' to da si snama?", na što je markantni muškarac i uspješni poslovni čovjek na brojnim frontovima priznao poraz.

"Znači, ko ova moja uvodna?" - upitao je Jelenu.

"Daaa" - spremno je ocijenila.

Bez obzira na lošu dosjetku, očito je sve drugo bilo dobro, pa ovaj par uživa u zaljubljenosti i dijeljenju gušta, kakav je bio Urbanov koncert.

Na Veljačinu objavu reagirala je i Milica Urban, supruga riječkog rokera i poslala Jeleni srce, a ova joj uzvratila migom.

"Živjela ljubav!" napisala je Iva Radić, a s njom su se složile i Ana Gruica, Luka Nižetić i brojni drugi, komplimentirajući im kako su lijep par.

Zadnja veza Jelene Veljače, nakon razvoda od glumca Dražena Čučeka, s kojim ima kćer Lenu, bila je ona s RTL-ovim direktorom prodaje Ivanom Galom.

Turšić se, pisao je Story, navodno u lipnju prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić, pomoćnice direktorice Sektora za turizam HGK, s kojom ima dvoje djece.

item - id = 1045548
related id = 0 -> 1128789
related id = 1 -> 1108356
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2021 07:01