StoryEditorOCM
Društvena mrežaHrvatski tjedan

Nakon teške objave na početku godine, Marijana Batinić javila se sa skijanja: ‘Sedam dana čistog užitka...‘; Vratili su se kući još neki poznati Hrvati

Piše L. L.
13. siječnja 2020. - 12:10
Zagreb, 141218. Ljudevita Posavskog. British American Tobacco proslavio je kraj 2018 godine uz prisustvo poznatih i slavnih, a vrhunac veceri uprilicio je mini koncert Petra Grase. Na fotografiji: Marijana Batinic.Darko Tomaš/Hanza Media

Gotov je hrvatski skijaški tjedan, nakon nekoliko onih koji su se "spajali" ili nas makar počastili kojim neradnim danom, vratili smo se obavljanju dnevnih poslova i zadataka - punom parom.

Da su se Hrvati vratili na posao jasno je danas svakome tko je upao u prometnu gužvu, tko je tražio parking mjesto na inače opustijelim prilazima. I pogled na društvene mreže to dokazuje, poznata su se lica danas "požalila" kako im nedostaju sniježne radosti u kojima su uživali proteklih tjedana.

"Sedam dana čistog užitka je iza nas. Nikad ljepše vrijeme, nikad više smijeha. Vraćamo se u stvarnost, ali samo nakratko...", napisala je Marijana Batinić na Instagramu.

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

20. travanj 2024 01:25