StoryEditorOCM

Mladenka iz ‘vjenčanja stoljeća‘ izbrisala svoj TikTok račun, mladoženji prijeti zatvorska kazna od čak 25 godina

Piše MOZAIK SD
12. prosinca 2023. - 07:31

Nasljednica autosalona na Floridi Madelaine Brockway (26) postala je viralna na TikToku nakon što je podijelila isječke svog raskošnog vjenčanja sa svojim dugogodišnjim momkom Jacobom LaGroneom koje se naziva "vjenčanje stoljeća".

ZNATE LI KAKVO JE TO VJENČANJE ZA KOJE JE POTREBNO ČAK 54 MILIJUNA EURA? POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Svadbeno slavlje održano je tijekom pet dana i procjenjuje se da je koštalo 56 milijuna dolara. Organizirala je četverodnevnu djevojačku zabavu s različitim tematskim večerima, uključujući ‘Aliens‘ i ‘Marie Antoinette‘, u raskošnom odmaralištu Amangiri u Utahu. Djevojačka zabava održana je u Diorovom ekskluzivnom privatnom apartmanu.

image

Madelaine Brockway i Jacob LaGrone

Instagram/ Madelainebrockway

Na vjenčanju je održan intimni koncert Maroon 5, probna večera u Pariškoj operi, privatni ručak u apartmanu Chanel Haute Couture i noćenje u palači Versailles. Mladenka je nosila prilagođenu Dior haute couture haljinu.

Prije nego što je digla na TikTok videa s dana vjenčanja, nitko nije znao tko je Madelain Brockway. Međutim, nakon što je postala poznata na TikToku, sada je izbrisala svoj račun i postavila svoj Instagram na privatni. To je uslijedilo ubrzo nakon što je objavljena vijest o kaznenoj prijavi njezina supruga.

Prema The New York Postu, mladoženja je optužen za težak napad na policajca nakon što je navodno pucao na policajce u Teksasu u ožujku.

Pojavio se na sudu ovog tjedna i mogao bi se sučeliti s doživotnom zatvorskom kaznom ako bude proglašen krivim.

Međutim, ponuđen mu je sporazum o priznanju krivnje u kojem će biti osuđen na 25 godina u zamjenu za priznanje krivnje.

image

Madelaine Brockway i Jacob LaGrone

Instagram/ Madelainebrockway
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 17:16