StoryEditor
Društvena mrežaNEMA TO SVAKA

Lud je za njom: Veljača se opuštala u kadi nakon napornog dana, a dečko Vito je čuvao njenu kćerkicu i punio krafne

Piše PSD
17. veljače 2021. - 13:44
Damjan Tadić/Cropix

- Vratio se doma u 19.30 i preuzeo dežurstvo pa konačno i ja imam masku za maškare – objavila je sinoć Jelena Veljača, producentica, scenaristica, glumica, ali i žestoka aktivistica, uz fotografiju na kojoj se kupa u kadi, dok je dečko Vito Turšić, inače bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović i Ive Josipovića, preuzeo brigu o Leni, Jeleninoj kćerki.

image
Jelena Veljača
Instagram

- Fašnik nikada nije izgledao bolje – napisala je sinoć uz drugu fotografiju na kojoj Vito Turšić u kuhinji s osmjehom na licu puni krafne.

Krajem prošlog mjeseca je s fotografijama objavila da se s Vitom preselila u novi stan.

– Sedamstoti dan selidbe going into sedamstota noć – napisala je tada uz fotografiju.

Prema pisanju medija, stan koji su kupili u Martićevoj ulici u centru Zagreba površine je ima 165 kvadrata, a prema ranijim podacima iz oglasnika, mjesečni najam mu je bio 2000 eura.

image
Željko Puhovski/Cropix

U listopadu prošle godine za Slobodnu Dalmaciju o vezi s Vitom Turšićem je kazala:

- Stvarno mislim da se nikada nitko ne zaljubljuje u jednu osobinu: uvijek je to kombinacija privlačnosti, kemije, metafizike, magije. Ljubav je teško objasniti, kad bismo znali odgovor na to pitanje, vjerojatno bismo u rukama držali tajnu svemira.

Vito i ja smo od prvog trenutka upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju, dakle uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav.

A prvo što mi pada na pamet je da je briljantno pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga...(smijeh)

image

 
Damjan Tadić/Cropix

Upitana vjeruje li i dalje u instituciju braka i bi li po treći put rekli "da", Jelena Veljača je tada odgovorila:

- Teško pitanje. Bih, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju. S druge strane, nakon dva teška razvoda, teška u emotivnom smislu, zaista bih morala duplo vjerovati da je taj treći put "zaista zauvijek".

image
Marko Miščević/Cropix

- Nije to čak pitanje uvjerenja: naprosto, mislim da bi treći brak djelovao pomalo bizarno, kao neki motiv iz sapunice (smijeh). S tim da, moram priznati, malo se i bojim svoje spontanosti i impulzivnosti kad je u pitanju ljubav: toliko me omađija da sam zapravo, kad je prava ljubav u pitanju, na sve spremna, pa onda ne vidim zašto bi brak bio isključen.

Volim ja i taj urbi et orbi element. Ima u instituciji braka i tom samom činu svakakvog sadržaja: onaj romantični dio me, dakako, i dalje privlači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2021 08:17