StoryEditor
Društvena mrežaRAZUMIJE POTREBE

Časna koja s djecom igra nogomet postala hit na Instagram profilu kojeg prate Ćorluka, Mateo Kovačić... ‘Nema šanse da zabiju gol!‘, komentira ekipa

Piše M.K.
20. rujna 2020. - 16:56
Časna nije samo statirala, njena je igra bila aktivnaScreenshot Instagram

Časna sestra koja provodi poslijepodne igrajući s djecom nogomet postala je pravi hit na Instagram profilu Volim Hrvatsku, koji ima 190 tisuća pratitelja, među kojima su i brojna javnosti dobro poznata lica, poput nogometaša Vedrana Ćorluke i Matea Kovačića, splitske glumice Ane Maras Harmander i brojnih drugih.

Na tom je mjestu danas osvanuo video časne sestre koja poslijepodne provodi igrajući s djecom nogomet, na kvartovskom igralištu u Novom Travniku u BiH, koji je naišao na oduševljene reakcije.

Jer časna nije samo statirala, ona je, koliko daju naslutiti kratki kadrovi, aktivno kreirala igru, zapucavala s branke, rukama pokazivala što očekuje od suigrača...

"Najbolja časna", "Draga sestro, postali ste nam i popularni!", "Hahahha nema sanse da zabiju gol", "Gledaj šta je golman", "Drugi kasne 10 godina za časnom Marom"... - nizali su se komentari, ali i primjedbe kako u Bosni imaju dobra igrališta.

Časna je nedvojbeno pokazala da razumije interese mladih, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 10:21