StoryEditor
Glazbanajbrži prsti

Omiški virtuoz Lovre Marušić treba potporu za ulazak na prestižno međunarodno pijanističko natjecanje ‘Ferruccio Busoni‘, hoćete li biti po strani?

Piše R. K.
24. studenog 2020. - 13:45
Lovre Marušić na pijanističkom koncertu u splitskoj Galeriji umjetnina  Paun Paunović/Cropix

  Omiški pijanist Lovre Marušić izabran je u konkurenciju za prestižno međunarodno pijanističko natjecanje "Ferruccio Busoni" koje će se održati na ljeto 2021. u talijanskome Bolzanu.

Za jedno od najuglednijih pijanističkih natjecanja u svijetu online glasovanje publike ide do četvrtka, 26. studenoga. Osam kandidata koji skupe najveći broj glasova izravno ulaze na natjecanje.

Za čitatelje koji žele podržati omiškoga virtuoza, koji je na ušće Cetine doveo međunarodni festival komorne glazbe 'Ostinato', a radi kao asistent klavira na klavirskom odsjeku na Muzičkoj akademiji u Zagrebu i dobitnik je Rotary Club stipendije za prošlu akademsku godinu, registracija se odvija putem linka: https://voting.concorsobusoni.it/en/candidates/post/30795262-DA8D-4009-83B8-BB7B61C8DFE8.

Za također elitno međunarodno pijanističko natjecanje u Clevelandu na ljeto 2021. registarcija nije potrebna, za njega je Lovre Marušić neopozivo odabran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. siječanj 2021 21:46