StoryEditorOCM
Izbori 2021ČUJTE I POČUJTE

Siniša Vuco u maniri velikih vođa građanima će se svaki dan do izbora obraćati s balkona stranačkih prostorija iznad Marmontove! Prvi govor je sutra

19. travnja 2021. - 13:32

U maniri velikih vođa Siniša Vuco, HSS-ov kandidat za gradonačelnika, na svojoj je Facebook stranici najavio obraćanje građankama i građanima s balkona stranačkih prostorija, iznad Marmontove ulice u Splitu.

Nakon govora čiji je početak predviđen u 11 sati nakon konferencije za novinare, glazbenik s političkim ambicijama sa svojim je simpatizerima u program uvrstio i druženje na na štandu HSS-a, gdje će prikupljati potpise podrške za gradonačelničku kandidaturu.

Sutrašnje će obraćanje sa stranačkog balkona, kako doznajemo, bit tek prvo u nizu koje će možebitini poteštat održavati svakoga dana u 11 sati do početka predizborne šutnje.

image
Vojko Bašić/Cropix

Podsjetimo, odrednice programa ovog osebujnog kandidata počivaju na smanjenju komunalnih naknada u proizvodnji na uštrb banka, kladionica, osiguravajućih kuća, trgovačkih centara i odvjetnika, poreznom rasterećenju turističkog i proizvodnog sektora, ukidanju prireza, te smanjenu broja zaposlenih u Banovini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 04:08