StoryEditorOCM
EU izbori 2024bahatluk DP-ovca

Jokić nije mogao doći sebi u emisiji uživo: ‘U kakvom Ferrariju je stigao?!? To je takva pljuska ljudima! Ma sramota!‘

Piše Vijesti sd
10. lipnja 2024. - 07:32

Novi europarlamentarac Stjepo Bartulica u stranački stožer u hotelu International stigao je sinoć crvenim Ferrarijem. Na novinare je bio toliko bijesan da poslije prilično patetičnog govora u stožeru nikome nije htio dati izjavu.

- Stojim pred vama u duhu zahvalnosti prema Bogu. On je bio izvor moje snage sve ovo vrijeme, a nije bilo lako. Želim zahvaliti i svojoj ženi i djeci, i oni su primili ožiljaka, kao i ja, ali stoje na nogama, kao i ja - rekao je Bartulica. Mislio je tu na buku koja se digla zbog imovinske afere. 

Nakon govora sjeo je pokraj vozača u crveni Ferrari, a sve je u studiju Nove TV, u sklopu izborne noći, komentirao Boris Jokić koji ispočetka nije mogao povjerovati da je istina to što gleda očima. Bartulica je na ovaj način htio poslati poruku kritičarima, no njegov auto show izgledao je prilično primitivno i bahato. 

image

Bartulica ode u Ferrariju

Cropix/

"U kakvom Ferrariju je stigao?", nije mogao vjerovati Jokić nakon što je novinarka konstatirala da je Bartulica u izborni stožer stigao u luksuznom automobilu.

"U pravom pravcatom!", odgovara mu novinarka: "Evo mali čovjek u Ferrariju!"

"U pravom Ferrariju?!" - u potpunom čudu pita Jokić.

"Ovo je ne samo bahatluk. To je licemjerno. Ovo je ogromna sramota, sram može biti te ljude", zgraža se Jokić.

"To je takva pljuska ljudima, ma sramota. Prije 15 minuta dođeš i kažeš da si glas običnog čovjeka i zahvaljuješ se Bogu i tko zna čemu i onda sjedneš u takav auto u vrijeme kad se govori o tvojoj imovini i odeš", zaključio je vidno začuđen Jokić. 

Video kako Bartulica okružen nabildanim tjelohraniteljima sjeda u bijesno vozilo možete pogledati  OVDJE na portalu Dnevnik.hr. 

image

Zagreb, 090624.
Europarlamentarni izbori 2024.
Hotel Internacional.
Docek izbornih rezultata u stozeru stranke Domovinski pokret, na izborima za 12 hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu.
Na fotografiji: Stephen Nikola Bartulica slavi nakon objave prvih nesluzbenih rezultata.
Foto: Damir Krajac/CROPIX
*** Local Caption ***

Damir Krajac/Cropix
image

Bartulica ode u Ferrariju

Cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 13:34